LLIGA DE DEBAT

 09/03/2015

El passat 25 de febrer, els grups d’alumnes de 4t d’ESO elegits per a representar el Col·legi en la lliga de debat participaren en la segona ronda contra el Col·legi Dominicos de València. Els debatents posaren a prova els coneixements treballats durant un mes sobre la pregunta: “És la ciència una amenaça per a la humanitat?”

En la primera ronda, realitzada en el Col·legi Engeba, els representants del Col·legi La Puríssima-Franciscana de València, demostraren un alt nivell, no solament de coneixements, sinó també d’expressió i dialèctica.

En aquesta segona ronda, realitzada en el nostre centre, el jutge es va gratificar per l’esplèndid debat que realitzaren i felicità els alumnes pel gran debat fet.

A tan sols una setmana per a la tercera ronda, els alumnes, professors encarregats i el mentor associat comencen a preparar el nou tema per defensar el proper dia 12 al Col·legi Maristas (Carrer Salamanca, 45): “S’ha de prohibir els portals de descàrrega i visió online de pel·lícules i sèries?”

Finalment, cal agrair enormement la participació dels alumnes, del mentor, dels professors del centre per deixar hores lectives per preparar el debat i al personal del Centre per l’ajuda en la logística en el muntatge escènic.

A més, agrair a les Germanes Franciscanes i a la direcció del centre pel suport ofert al alumnes i per l’assistència al debat.

Vos animem a assistir el proper dia 12 de març al Col·legi Maristas per animar els nostres DEBATENTS!!!!

 

 

Martes, 10 Marzo 2015 09:34