LLIGA DEBAT !!!

Hui és el gran dia!

Aquest és el segon any en què el nostre centre participa en el projecte: Liga de debate escolar BBVA.

Després de preparar-se durant dos mesos, els alumnes de la lliga de Debat posaran a prova tots els coneixements adquirits. Aquest projecte no només desenvolupa les destreses mentals, sinó que afavoreixen altres aspectes, entre ells, les emocionals.

Durant tot aquest temps, els alumnes han cercat informació, a favor i en contra, sobre si la emigració dels joves és un fre per al país d’origen. Els “debatents” han contrastat tota aquesta informació en diferents mitjans (premsa, reportatges, organismes governamentals, etc.) per poder fer una selecció d’aquella més important i, així, servir-la com a argument.

A més, han estat desenvolupant les seues destreses expressives: tant a nivell físic com vocal. Han aprés a escoltar-se uns als altres, a utilitzar arguments per validar les seues opinions, a distingir el que és bo o correcte del que no ho és. I, sobretot, a respectar-se els uns als altres. El vincle que els uneix és més fort i l’empatia cap als altres s’ha convertit en la seua bandera.

Els alumnes que reprenentaran al col·legi són: Andrea Parras i Isabel García (4t C); Aitana Puig, Laura Puig, Rafa Picó, Maria Portero, Paula Blasco, Mar Segarra (4t A); Diego Bernal, Hernán Marín, Sandra Dies, Jorge Hernández (4t B).

Encarregats de la formació: Samuel Borja i Hèctor Martínez

Dates

Debat acasa

Visitant

Data i hora

Asunción de Nuestra Señora (riba-roja)

Col·legi La Puríssima-Franciscana

03-02-2016

18h

Col·legi La Puríssima-Franciscanas

“San José” Hermanas Franciscanas de la Inmaculada

10-02-2016

17h

Col·legi La Puríssima-Franciscanas

Colegio Engeba

11-03-2016

18h

 

ESPEREM LA VOSTRA ASSISTÈNCIA I ELS VOSTRES ÀNIMS!

Jueves, 04 Febrero 2016 20:21